Het einde van het jaar en een nieuw begin!

                                      cropped-deken.jpg

 Bye bye 2014!

Wat een jaar is dit geweest he..! We hebben veel nare dingen voorbij zien komen. De wereld lijkt wel helemaal “mad” te zijn geworden! Tijd voor meer geluk en vrede, al zal dat vast teveel gevraagd zijn. Geen dood en verderf. Gewoon liefde, vrijheid, geborgenheid, geluk en plezier is wat ik voor iedereen wens!

Ik ben een tijd lang het nieuwe jaar in gegaan met een heel scala aan goede voornemens, die overigens vaak de eerste twee weken van het nieuwe jaar nog niet overleefden.

Ook dit jaar start ik weer met goede voornemens, maar deze keer doe ik het anders. Geen “ik stop met roken” of “ik ga afvallen”. Neen, dit jaar beloof ik mezelf het beste uit mijn leven en uit mijzelf te halen. Om te doen wat goed voelt in mijn hart. Om goed te zijn voor mijn vrienden en familie, meer tijd met ze door te brengen. Meer plezier te maken onze kinderen. Niet alleen maar “hollen en vliegen”.

Neen, vanaf 2015 doe ik alleen nog maar wat voor mij goed voelt. Niet omdat een ander vindt dat ik me op een bepaalde manier moet gedragen, niet omdat een ander vindt dat ik op een bepaalde manier moet handelen, neen, ik wil mezelf zijn, mijn eigen keuzes maken, mijn eigen leven leiden. En gewoon simpelweg gelukkig zijn!

Dingen doen die IK leuk vind… Mijn Facebook vriendinnetje Mabel en ik hebben een tijdlang de Facebookgroep Jong Hip en Creatief onder ons beheer gehad. We zijn dit 2 jaar geleden gestart en hebben er van genoten.

Na gesprekken samen zijn we tot de conclusie gekomen dat wij samen een andere weg in willen slaan. Dolblij waren we dat we de groep niet hoefden te verwijderen. Ons vriendinnetje Linda neemt hem over! Met een gerust hart kunnen we nu onze plannen uitwerken.

Samen zullen wij een Facebookpagina beheren, beiden hebben we een eigen Blog en ook samen zullen we een nieuwe Haakgroep beheren. Een haakgroep voor mensen die net beginnen of al gevorderd zijn. Een plek waar we elkaar kunnen helpen indien nodig, inspiratie op kunnen doen en creaties met elkaar kunnen delen.

Onze nieuwe jaar zal een “Haakjerot” jaar worden!

En wat kijk ik er naar uit!!

Voor iedereen alvast een fijne jaarwisseling en we zien elkaar in het nieuwe jaar! New and improved! 😉

Liefs,

Frederika

Advertisements

4 thoughts on “Het einde van het jaar en een nieuw begin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s